Een kleine greep uit onze projecten

 

uRecycle

Het bedrijf uRecycle heeft in de haven van Rotterdam een nieuwe fabriek gebouwd voor zowel het recyclen als hergebruik van batterijen. De Nederlandse vestiging is de Europese hub voor verwerking van industriële- en draagbare batterijen.

uRecyclebe hoort tot de top-3 van Europese batterij-recyclers. In ons land heeft het bedrijf, dat ook vestigingen heeft in Finland, Zweden en Groot-Brittannië, recent een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Stichting Stibat Services (Stibat), de organisatie die in Nederland verantwoordelijk is voor het inzamelen van lege (draagbare) batterijen. Flamepoints is trot de brandveiligheid verzorgd te hebben voor dit zeer complexe project. 

 

 

 

De NEXT (Leiden)

Wie kent het niet, de plek waar Armin van Buuren is begonnen, nu een van de grootste DJ's ter wereld. De NEXT heeft daardoor nog steeds een grote naam en is een van de drukst bezochte uitgaansgelegenheden van Leiden. Hiervoor hebben wij de brandpreventieve maatregelen verzorgd in het kader van een doormelding/detectie bij brand zodat alle gasten tijdig gealarmeerd worden tijdens een calamiteit en tijdig het pand kunnen ontvluchten/verlaten (in veiligheid kunnen komen )  

 

 

 

Breehuys 16 (Leiden)

Een historisch pand midden in de binnenstad van Leiden dat thans gerenoveerd wordt. De vroegere ''Oude Harmonie''  wordt omgebouwd tot een lux Grand Café. Het is ons een voorrecht om de brandveiligheid en gebruiksmelding te hebben mogen verzorgen.

 

 

 

Steakhouse Sinai (Leiden),

Een project waar wij de vluchtwegverwijzing en brandblussers hebben geplaatst. Daarnaast het pand gecontroleerd op brandveiligheid.

 

 

 

Café Kruytschip (Leiden)

Voor deze locatie hebben wij de gebruiksmelding en brandveiligheidsadvies verzorgd.