Reactie plaatsen

Reacties

Christine
4 maanden geleden

De samenwerking met Flamepoints is vlekkeloos verlopen, er was een goede communicatie, ik kreeg uitstekende adviezen en terwijl ik dacht dat de hele procedure maanden zou duren, was het in enkele weken geregeld. Bedankt Robbin, het was helemaal top!

Rutger
4 jaar geleden

Beste Robbin en Erichierbij wil ik jullie nog even een terugkoppeling geven van de vergunnings aanvraag van de wilgenlaan 7 in Zwanenburg i.c.m. het advies van Flamepoints.

de vergunning is 23 April verleend met in acht neming van een aantal punten die ik moet aanpassen.

voor mij was een van de belangrijkste punten dat ik niet een brandmeld centrale met doormelding en jaarlijkse keuringen hoefde te installeren.

de dienst noordzeekanaal is hier mijn inziens nav het rapport van flamepoints hierin meegegaan (bij de opname zei men nl dat dit verplicht zou zijn)

ik wil jullie hierbij bedanken voor het advies.

Anil
5 jaar geleden

Mijn zaak moest op korte termijn open, ik had snel het brandveiligheidsadvies en kon direct aan de slag. de gebruiksmelding werd snel geregeld. Dik tevreden, Top!

Melduwgebruik
5 jaar geleden

Fijn om te horen, daar doen we het voor!

Dave
5 jaar geleden

Wat een ontzettend fijne samenwerking! Deskundig advies van Robbin en alles snel geregeld! Robbin bedankt!

Fabian
5 jaar geleden

De bureaucratie van een gebruiksmelding/vergunning is een drama, ik wist niet waar ik moest beginnen. Melduwgebruik heeft mij prima geholpen. alles was snel en professioneel geregeld!

Theo
5 jaar geleden

fijne samenwerking alles was snel geregeld. Zeer tevreden

Johan
5 jaar geleden

Constructieve samenwerking. Zowel op het gebied van brandveiligheid als op het gebied van drank en horecavergunning. Zeer tevreden, met grote dank aan Robbin en Jack

rein
5 jaar geleden

Wat een fantastische samenwerking, het gaat snel, maar veel belangrijker nog zeer deskundig. Zonder het team van melduwgebruik waren mijn kosten zeer hoog opgelopen. Nu kan ik op korte termijn aan de slag!

Melduwgebruik
5 jaar geleden

Wij doen uiteraard altijd ons best om een zo positief en kostenbesparend advies uit te brengen. Wij wensen je veel succes met de onderneming.

Joop
5 jaar geleden

Fijne samenwerking deskundig advies.